Zakaj je baterijska kosilnica GartenXL prava izbira?

Priročnost, tiho delovanje in moč v eni napravi

Baterijske kosilnice najnovejše generacije so popolna izbira za tiste, ki želijo tiho, lahko in zmogljivo napravo za košnjo manjših travnatih površin do 250 m². Njihova glavna prednost je delovanje brez hrupa in izpušnih plinov, kar zagotavlja prijetno izkušnjo košnje. Poleg tega ponujajo večjo svobodo gibanja, saj vas ne omejuje električni kabel.

Baterijska kosilnica je popolna rešitev za sodobne vrtnarje. Z njimi boste poskrbeli za svojo trato na okolju prijazen način, hkrati pa si olajšali delo. Izberite pravo kosilnico in baterijo, ki ustreza vašim potrebam, ter uživajte v negovanju vrta brez nepotrebnih skrbi.

Ponudba baterijskih kosilnic

Naše baterije so združljive z vsemi izdelki iz akumulatorskega programa GartenXL. To pomeni, da lahko iste baterije uporabljate za različne naprave, kot so kosilnice, motorne kose, škarje za živo mejo in puhalniki za listje. Ne glede na to, katero orodje izberete, boste lahko z enako baterijo poskrbeli za učinkovito delovanje in dolgo avtonomijo. Naše visokozmogljive litij-ionske baterije zagotavljajo zanesljivost in dolgo življenjsko dobo, kar vam omogoča brezskrbno in enostavno delo na vašem vrtu.

Ostala ponudba akumulatorskih izdelkov

Izbira prave baterije za vaše potrebe

Pri nakupu akumulatorske baterije lahko izbirate med baterijami z zmogljivostjo 2 Ah ali 4 Ah. Te visokozmogljive litij-ionske baterije so združljive z vsemi modeli akumulatorskih naprav blagovne znamke GartenXL.

Polnjenje baterije

4Ah baterijo boste na navadnem polnilniku napolnili v 2 urah, 2Ah baterijo pa v eni uri. Za polnjenje na hitrem polnilniku boste potrebovali še manj časa saj bo 4Ah baterija napolnjena v 96min, 2Ah pa v 45min.

Sestavljeni paketi