Tresalnik vej – Nastavek za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1

29,99 

Na zalogi

Z dodatnim nastavkom Tresalnik vej za vašo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1, boste razširili svoje orodje za urejanje vrta in okolice na povsem nov način. Ta dodatek je kot nalašč za tresenje vej, listja in ostankov, kar vam bo pomagalo pri čiščenju vašega dvorišča ali vrta.

Na zalogi

Ostali nastavki za Bencinsko motorno koso GartenXL 5v1:

Grablje za obiranje oljk - Nastavek za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1

Z dodatnim nastavkom Grablje za obiranje oljk za vašo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1, boste dodali izjemno uporabnost in funkcionalnost svojemu orodju. S tem dodatkom boste olajšali obiranje oljk, oreščkov in drugih plodov na vašem vrtu ali nasadu.

Na zalogi

Puhalnik - Nastavek za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1

Z dodatnim nastavkom Puhalnik za vašo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1, boste razširili funkcionalnost svojega orodja in ga naredili še bolj vsestranskega. Ta visoko zmogljiv puhalnik je popoln dodatek za čiščenje listja, odpadnih materialov in drugih nečistoč na vašem dvorišču ali okoliškem območju.

Ni na zalogi

Vodna pumpa - Nastavek za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1

Z našo Vodno črpalko, dodatnim nastavkom za GartenXL 5v1 bencinsko motorno koso, lahko preprosto nadgradite svojo orodje in povečate njegovo funkcionalnost. Ta kakovostna vodna črpalka je idealna rešitev za zalivanje na težko dostopnih mestih, zalivanje vrtov, ali tudi za druge namene, kjer potrebujete učinkovito črpanje vode.

Ni na zalogi

Šifra: 1554 Kategorija:

Z dodatkom Tresalnik vej za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1 boste svoje orodje spremenili v zmogljivo sredstvo za čiščenje, ki vam bo prihranilo čas in trud. Ne glede na to, ali imate majhen vrt ali večje zemljišče, bo ta dodatek olajšal vaše delo in poskrbel, da bo okolica urejena in privlačna.

Ključne značilnosti:

  • Enostavna namestitev: Enostavno pritrdite tresalnik vej na vašo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1.
  • Močno tresenje: Zagotavlja učinkovito tresenje vej, listja in drugih odpadkov.
  • Prilagodljivost: Uporabite tresalnik za čiščenje okoli dreves, grmovja, teras, in drugih površin.

Tresalnik vej je nepogrešljiv dodatek za vse, ki cenijo urejenost svojega okolja. Olajšajte si delo s tem dodatkom za vašo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1, saj bo tresenje vej in čiščenje postalo preprosto in učinkovito opravilo.

Povečajte funkcionalnost svojega orodja in olajšajte svoje delo s tem dodatkom Tresalnik vej. Naročite ga še danes in pričnite z učinkovitim čiščenjem vašega vrta in okolice.

Title

Go to Top