Prezračevalnik in rahljalnik trate

Idealen pomočnik v vašem vrtu. Poleg rahljanja ponuja tudi funkciji odstranjevanja trate ter čiščenje tal.

Zmogljiv motor

Poganja ga zmogljiv 4-taktni bencinski motor s protornino 212 ccm, ki z močjo 4kw omogoča hitro in učinkovito obdelavo travnika.

Pohvali se z ostrimi rezili ki prodirajo v zemljo in trato okrbujejo z zrakom, vodo in ostalimi hranilnimi snovmi, tako učinkovito prezračimo travnato zelenico ter s tem omogočimo travi boljšo in gostejšo rast.

Nastavek za povrhnjico bo poskrbel za odstranjevanje mahu in zaraščenih slojev trave z večjih površin. Ves odpadni material se nabere v za to primernem košu.

Enostavno upravljanje

GartenXL 2v1 bencinski prezračevalnik je opremljen z velikim košem, kar vam zagotavlja nepretrgano delo brez nepotrebnih odmorov. Izjemno velika kolesa pa omogočajo preprosto upravljanje tudi na neravnem terenu.

Da bi bil travnik zelen, gost in lepo obdelan, je nujno, vsaj dvakrat letno uporabiti prezračevalnik. Najboljši čas je spomladi (sredi aprila) in pozno poleti (v začetku septembra), saj v tem času prevladujejo idealne temperature in razmere za delo. V tem obdobju se tudi najbolj spodbuja rast, tako da trava prejme več vode, hrane in svetlobe.

Tehnične lastnosti:

4 taktni motor
Prostornina motorja: 212 ccm
Konjska moč: 5.4 KM
Koš za travo: 45 L
Moč motorja: 4kw
6 stopenj višine (od -12 do 12 mm)
2 nastavka
Širina delovanja: 42 cm
Idealno za površino: 1200 m²