Puhalnik – Nastavek za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1

39,99 

Na zalogi

Z dodatnim nastavkom Puhalnik za vašo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1, boste razširili funkcionalnost svojega orodja in ga naredili še bolj vsestranskega. Ta visoko zmogljiv puhalnik je popoln dodatek za čiščenje listja, odpadnih materialov in drugih nečistoč na vašem dvorišču ali okoliškem območju.

Na zalogi

Ostali nastavki za Bencinsko motorno koso GartenXL 5v1:

Grablje za obiranje oljk - Nastavek za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1

Z dodatnim nastavkom Grablje za obiranje oljk za vašo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1, boste dodali izjemno uporabnost in funkcionalnost svojemu orodju. S tem dodatkom boste olajšali obiranje oljk, oreščkov in drugih plodov na vašem vrtu ali nasadu.

Na zalogi

Tresalnik vej - Nastavek za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1

Z dodatnim nastavkom Tresalnik vej za vašo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1, boste razširili svoje orodje za urejanje vrta in okolice na povsem nov način. Ta dodatek je kot nalašč za tresenje vej, listja in ostankov, kar vam bo pomagalo pri čiščenju vašega dvorišča ali vrta.

Na zalogi

Vodna črpalka - Nastavek za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1

Z našo vodno črpalko, dodatnim nastavkom za GartenXL 5v1 bencinsko motorno koso, lahko preprosto nadgradite svojo orodje in povečate njegovo funkcionalnost. Ta kakovostna vodna črpalka je idealna rešitev za zalivanje na težko dostopnih mestih, zalivanje vrtov, ali tudi za druge namene, kjer potrebujete učinkovito črpanje vode.

Na zalogi

Šifra: 1552 Kategorija:

S tem dodatkom Puhalnik boste svojo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1 preoblikovali v zmogljivo orodje za čiščenje, ki bo poskrbelo za urejeno dvorišče in okolico. Ne glede na to, ali imate majhen vrt ali večje zemljišče, bo ta dodatek olajšal vaše delo in vam prihranil čas.

Ključne značilnosti:

  • Enostavna namestitev: Priključite ta dodatek na svojo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1 v nekaj preprostih korakih.
  • Močno puhanje: Ta puhalnik je zasnovan za učinkovito odstranjevanje listja, trave in drugih odpadkov.
  • Natančen nadzor: Prilagodljiva hitrost in usmerjanje zraka za optimalno čiščenje.

Z dodatkom Puhalnik za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1 boste postali mojster čiščenja in urejanja okolice. Ne odlašajte, dodajte ga v svojo zbirko orodij in poskrbite za urejeno okolico brez truda. Povečajte funkcionalnost svojega orodja še danes!

Go to Top