Grablje za obiranje oljk – Nastavek za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1

79,90 

Z dodatnim nastavkom Grablje za obiranje oljk za vašo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1, boste dodali izjemno uporabnost in funkcionalnost svojemu orodju. S tem dodatkom boste olajšali obiranje oljk, oreščkov in drugih plodov na vašem vrtu ali nasadu.

ali
14,46 € x 6
28,60 € x 3
Obrestno financiranje
14,46 € x 6 mesecev
28,60 € x 3 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Na zalogi: Hitra dostava 2-4 dni

Ostali nastavki za Bencinsko motorno koso GartenXL 5v1:

Tresalnik vej - Nastavek za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1

Z dodatnim nastavkom Tresalnik vej za vašo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1, boste razširili svoje orodje za urejanje vrta in okolice na povsem nov način. Ta dodatek je kot nalašč za tresenje vej, listja in ostankov, kar vam bo pomagalo pri čiščenju vašega dvorišča ali vrta.

Puhalnik - Nastavek za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1

Z dodatnim nastavkom Puhalnik za vašo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1, boste razširili funkcionalnost svojega orodja in ga naredili še bolj vsestranskega. Ta visoko zmogljiv puhalnik je popoln dodatek za čiščenje listja, odpadnih materialov in drugih nečistoč na vašem dvorišču ali okoliškem območju.

Vodna pumpa - Nastavek za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1

Z našo Vodno črpalko, dodatnim nastavkom za GartenXL 5v1 bencinsko motorno koso, lahko preprosto nadgradite svojo orodje in povečate njegovo funkcionalnost. Ta kakovostna vodna črpalka je idealna rešitev za zalivanje na težko dostopnih mestih, zalivanje vrtov, ali tudi za druge namene, kjer potrebujete učinkovito črpanje vode.

Šifra: 1553 Kategorija:

Z dodatkom Grablje za obiranje oljk, boste svojo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1 spremenili v orodje, ki vam bo pomagalo pri obiranju plodov na učinkovit in hitrejši način. Ne boste več potrebovali dolgotrajnega ročnega obiranja, saj bodo te grablje opravile delo namesto vas.

Ključne značilnosti:

  • Enostavna namestitev: Enostavno pritrdite grablje na vašo bencinsko motorno koso GartenXL 5v1.
  • Učinkovito obiranje: Zahvaljujoč izdelavi in obliki grabelj, boste oljke pobrali hitro in enostavno.
  • Prilagodljivost: Uporabite grablje za obiranje različnih vrst plodov na vašem vrtu.

Olivno obiranje ne bo več naporno opravilo, temveč prijetno doživetje. S tem dodatkom boste prihranili čas in trud, hkrati pa zagotovili, da bodo vaši pridelki obirani s skrbnostjo.

Povečajte vsestranskost svojega orodja in olajšajte svoje delo s tem dodatkom grablje za obiranje oljk za bencinsko motorno koso GartenXL 5v1. Naročite ga še danes in uživajte v preprostejšem in učinkovitejšem obiranju plodov na vašem vrtu.

Title

Go to Top